Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz most: > Kezdőlap >

Bemutatkozás

„Kedves Vásárló, Horgásztárs, Barátunk!

Néhány szóban szeretnénk bemutatkozni, mert úgy gondoljuk, hogy mivel megtiszteltél bennünket látogatásoddal, joggal várhatsz el némi információt a fishingplace.hu mögött álló kis csapatunkról.

A webshopot családi vállalkozásban üzemeltetjük, és ennek megfelelően nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vásárlóink is úgy érezhessék, hogy ők is egy nagy család részesei. A horgászok szerte a világban olyan közösséget alkotnak, ahol mindenki egy perc alatt megtalálja a hangot a másikkal, hiszen közös szenvedélyük összeköti őket. A mi célunk is az, hogy baráti hangot találjunk meg vásárlóinkkal, és minél rugalmasabban, pontosabban, gyorsabban és költséghatékonyan szolgáljuk ki őket.

Ennek jegyében mindent megteszünk azért, hogy minden látogatónk megtalálja azon eszközöket, felszereléseket, amelyekkel sikerrel veheti üldözőbe a vizek uszonyos lakóit.

Portfóliónkat próbáljuk úgy alakítani, hogy minden módszer szerelmesei megtalálják a számukra szükséges horgászcikkeket, és egy helyről tudják beszerezni azt. Visszatérő vásárlóinkat hűségpontokkal jutalmazzuk, és köszönjük meg nekik ragaszkodásukat a webshophoz. A hűségpont rendszer részleteit a termékek ára alatti információs ablakban találod.

A weboldalon található blog segítségével folyamatosan be szeretnénk mutatni termékeink gyakorlati használatát, illetve tippeket szeretnénk adni az eredményes horgászathoz. Teszthorgászaink időről időre új technikákat mutatnak be, amivel szeretnénk hozzájárulni sikereitekhez!

Különleges akcióink is tükrözik a családias közösségteremtő szándékunkat, kérlek, ezt folyamatosan kísérd figyelemmel, mert nem szokványos lehetőségeket is rejtenek alkalmanként!

Bízunk benne, hogy megelégedéssel fogsz tőlünk rendelni, és sikerrel használod az itt beszerzett termékeket. Mi ehhez minden megpróbálunk megtenni!

Még egyszer köszönjük, hogy megtiszteltél bennünket látogatásoddal! Reméljük, hogy hamarosan visszatérsz hozzánk!

Üdvözlettel,

a Fishingplace.hu csapata