Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz most: > Kezdőlap >

Tesztelő tavunk bemutatása

A fishingplace.hu weboldal nagy hangsúlyt fektet arra, hogy lehetőleg minél több, a webshopban megtalálható terméket a gyakorlatban is be tudjunk mutatni nektek.

Ezen teszthorgászatok helyszínéül a törteli Kákás Horgásztó és Szabadidőpark fog szolgálni, amely horgászvíz gyönyörű környezetével, változatos halállományával, modern játszóterével, melegkonyhájával, vendégházaival és barátságos házigazdáival az első pillanatban elvarázsolja az ide érkező horgászokat.

Törtel dél-pest megyében, Ceglédtől és Nagykőröstől egyaránt kb. 10 km-re fekvő, alföldi település. A horgásztó a község külterületén található, mintegy 1,5 Ha területű, 30 kijelölt horgászhellyel rendelkezik.

A mederviszonyok változatosak, akadók csak elvétve találhatók. A vízfelület egybefüggő, de kettéosztott, a részeket egy kis csatornarész köti össze. Környezete fásított, a horgászhelyek mindig tisztán várják a vendégeket. A halállomány zömét a ponty teszi ki, melyekből nem ritka a 10 kg feletti példány. Fehérhal állomány is jelentős, az egyedsúly itt is az átlag feletti. Szép számmal található a vízben szürkeharcsa, melynek 30 kg feletti példányai manapság már kárt tesznek a békéshal állományban. A horgászvíz alkalmas mind a fenekező, mind az úszós horgászat minden módjának alkalmazására, pergetni azonban nem szabad.

Teszthorgászaink változatos módszerbemutatóit folyamatosan fogjuk feltölteni erről a kiemelkedő értékekkel bíró horgászvízről. Kérlek Titeket, kísérjétek figyelemmel!

A házigazdák minden kedves vendéget szeretettel várnak!

Több infót a kakasto.hu weboldalon találtok!

Üdvözlettel:
a Fishingplace.hu csapata